FC Eindhoven niet langs Excelsior

9 oktober 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– Excelsior pakt met tien man punt in Eindhoven –

FC Eindhoven niet langs Excelsior

EINDHOVEN – FC Eindhoven en Excelsior hebben het voetbalweekend in de Keuken Kampioen Divisie afgetrapt met een gelijk spel. In Eindhoven eindigde het duel na 90 minuten in 1-1.

FC Eindhoven vergeet te profiteren

De partij was in de eerste helft in balans. Beide ploegen kregen wat kansjes maar wisten niet te scoren. In de 42e minuut deelde Arbiter Blank een rode kaart uit aan Excelsior speler Wieffer. Wieffer kwam met een te hoog geheven voet recht op zijn FC Eindhoven tegenstander af en raakte hem keihard in zijn schaamstreek. Ondanks een man meer situatie wist FC Eindhoven hier in de tweede helft niet van te profiteren. In de 63e minuut opende Ómarsson voor de gasten de score. Van der Eynden trok de stand in de 76e minuut weer gelijk.

FC Eindhoven staat na het puntverlies op de negende plaats. Excelsior is twaalfde.

Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Share this...