FC Emmen en Heracles naar volgende bekerronde

FC Emmen en Heracles naar volgende bekerronde

28 oktober 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– De Leeuw schiet Emmen naar volgende ronde –

FC Emmen en Heracles naar volgende bekerronde

KNVB BEKER – FC Emmen en Heracles Almelo hebben woensdagavond de tweede ronde bereikt van de TOTO KNVB Beker. FC Emmen versloeg FC Eindhoven en Heracles was te sterk voor Telstar.

Michael de Leeuw

FC Emmen wat de laatste drie ontmoetingen tegen FC Eindhoven verloor had het ook vanavond erg moeilijk tegen de club uit de Keuken Kampioen Divisie. Het duel leek af te stevenen op een verlenging maar Michael de Leeuw wist in het laatste kwartier twee keer te scoren waardoor de Drenten door bekeren.

Heracles Almelo won vanavond met 3-0 in eigen stadion van Telstar. Sinan Bakis opende in de eerste helft de score door een penalty te benutten. Rai Vloet en Adrian Szoke scoorden in de tweede helft waardoor ook Heracles verder bekert.

Gratis Livestream!

Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Sportnieuws en gratis livestreams

Als sportliefhebber wil je natuurlijk altijd op de hoogte blijven van het laatste sportnieuws. Het laatste Eredivisie voetbal, Keuken Kampioen Divisie voetbal,  Formule 1. Wielrennen, Tennis en handbal nieuws kan je ook lezen via Sport in Nederland.

Sport nu live kijken? Check nu Sportstream24 en kijk gratis Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbal. Maar ook Formule 1 en wielrennen kan je hier gratis online kijken doormiddel van livestreaming! Check Sportstream24 nu!