Site pictogram Sport in Groningen

FC Emmen en Sparta delen punten

EMMEN – FC Emmen heeft thuis niet weten te winnen van Sparta. In een wedstrijd waarin de Drenten het meeste recht op drie punten hadden eindigde de wedstrijd in 1-1.

Stand van zaken

FC Emmen kwam door een blunder van de eigen doelman op een 1-0 achterstand. De Drenten wisten ondanks het betere spel niet direct tot scoren te komen. Pas in de slotminuut wist de Leeuw uiteindelijk de gelijkmaker in het Sparta doel te schieten. Een Sparta verdediger maakte hands waarop de scheidsrechter de bal op de stip legde. Met de 1-1 uitslag waren beide teams niet tevreden. Sparta baalde van de late goal en FC Emmen had met het betere spel meer moeten scoren.

FC Emmen blijft op de laatste plaats staan in de eredivisie. Sparta staat 13e.

Gratis live naar sportwedstrijden kijken!

HET SPORTNIEUWS/SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Darten, Volleybal, Handbal, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK voetbalwedstrijden, Wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken!

Streamtips!

Hier de beste linkjes naar pagina’s waar je meestal gratis alle sportwedstrijden kan kijken! Het Sportnieuws en Sport in Groningen hebben meestal hele goede linkjes naar live sportwedstrijden. Sites die ook prima stream linkjes hebben zijn o.a. Live TV, Hesgoal, Sport365, TizCycling, Firstrowsports, Sportstreamings, Livesoccer tv, Streamhunter en Cricfree.

Volg ons ook op twitter en facebook of neem een kijkje op de algemene voetbalpagina!

Mobiele versie afsluiten