FC Emmen fors onderuit tegen SC Cambuur

7 augustus 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]
FC Emmen fors onderuit tegen SC Cambuur

EMMEN – FC Emmen heeft vrijdagavond op de Oude Meerdijk een forse nederlaag geleden. De Drenten gingen in eigen huis met 5-2 onderuit tegen SC Cambuur uit Leeuwarden.

Pauze van vijf maanden

Na een pauze van vijf maanden stonden de Emmenaren voor het eerst weer op het speelveld. De Friezen daarentegen speelden vandaag al hun derde oefenduel. Dit was in het spel dan ook duidelijk merkbaar. De Drenten kwamen op alle fronten tekort. Voor trainer Dick Lukkien valt er dan ook nog heel wat bij te stellen in het team.

Mühren trefzeker

Robert Mühren, vorig seizoen de topscorer in de Keuken Kampioen Divisie, wist na vijf minuten al het net van FC Emmen te treffen. Na ruim een half uur was het al weer raak en tikte hij zijn tweede goal binnen.

De buit binnen

De Deen Nikolai Laursen wist vlak na rust nog iets terug te doen voor FC Emmen. SC Cambuur liep vervolgens weg van FC Emmen. Met doelpunten van Giovanni Korte (2) en Michael Breij hadden de mannen uit Leeuwarden de buit binnen. Nikolai Laursen deed met een fraaie goal nog iets terug 2-5.

FC Emmen – FC Groningen

Dinsdagavond speelt FC Emmen opnieuw op de Oude Meerdijk. Dan komt om 18.45 uur FC Groningen op bezoek.

FC Emmen fors onderuit tegen SC Cambuur
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken voetballiefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen voetbalwedstrijden. Deze wedstrijden worden heel vaak door een gratis internet-streamer uitgezonden. De kwaliteit is soms iets minder dan dat je op de tv gewend bent, maar het is zeker goed alternatief.

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter