FC Emmen is van de hatelijke nul punten af. De Drenten wonnen zaterdagavond op de Oude Meerdijk van SC Heerenveen. FC Emmen won met 2-0.

FC Emmen kwam tegen de Friezen snel op voorsprong. Na vier minuten spelen krulde Laursen een prachtig genomen vrije trap kansloos langs doelman Hahn van Heerenveen.

Vlak voor rust kwam Emmen op een 2-0 voorsprong. Burnet ging goed door over de linkerkant en zijn inzet kon door middenvelder Bijl tegen de touwen gejaagd worden.

Heerenveen was in grote delen van de wedstrijd de bovenliggende partij maar de Friezen hielpen een aantal flinke kansen om zeep. Emmen verdedigde goed en wist op de juiste momenten zeer gevaarlijk te zijn in de omschakeling. Op basis van vooral de eerste helft was de overwinning verdiend voor Emmen.

FC Emmen is door de overwinning van de nul punten af. Emmen heeft nu drie uit drie en heeft daarmee aansluiting gevonden bij de middenmoot. SC Heerenveen staat ook in de middenmoot met 4 punten uit de eerste drie wedstrijden.

Dit bericht is geplaatst en te lezen via de RSS van Sport in Nederland

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
1
(Alleen beschikbaar voor whatsapp berichten!) Sport in Groningen Whatsapp! Stuur ons een tip, nieuwsbericht, verslag of foto via whatsapp!
Klik op onderstaande button om een bericht te sturen!
Een e-mailbericht sturen mag natuurlijk ook: info@sportingroningen.nl
Powered by
%d bloggers liken dit: