FC Emmen in Heerenveen hard onderuit

25 oktober 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– sc Heerenveen klopt FC Emmen (4-0) –

FC Emmen in Heerenveen hard onderuit

HEERENVEEN – SC Heerenveen heeft zaterdagavond in het Abe Lenstra stadion in Heerenveen FC Emmen met 4-0 afgedroogd.

Foutenfestival FC Emmen

De Friezen kregen de zege in de schoot geworpen door de Drenten die vooral verdedigend de nodigde fouten maakten. In de eerste helft was Emmen de betere ploeg met de betere kansen maar sloeg Heerenveen twee keer toe in de omschakeling waar Henk Veerman en Nygren van profiteerden.

Na rust was het duel snel beslist toen middenvelder Tibbling met rood het veld moest verlaten. Kongolo maakte met een hakje de 3-0 en Veerman met zijn tweede van de avond voor de 4-0 zorgde. Tot overmaat moest ook Laursen bij Emmen het veld verlaten na een wilde tackle. Heerenveen staat met 13 uit 6 in de subtop. FC Emmen, dat dit seizoen nog geen wedstrijd heeft weten te winnen, staat zestiende met 3 punten.

Gratis Livestream!

Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter