FC Emmen informeert bij FC Groningen voor Padt

FC Emmen informeert bij FC Groningen voor Padt

28 juli 2020 0 Door Sportredactie
[t4b-ticker]

FC Emmen informeert bij FC Groningen voor Padt

EMMEN – FC Emmen staat voor een transferstunt. De Drenthe eredivisionist heeft namelijk serieuze interesse in doelman Sergio Padt van FC Groningen. De 30-jarige Padt zou een overgang zelf zien zitten.

Gelimiteerde afkoopsom
FC Emmen zou niet eens met FC Groningen hoeven onderhandelen over een transfer, dit aangezien Padt een gelimiteerde afkoopsom in zijn contract heeft staan. Mocht de transfer er daadwerkelijk komen dan gaat Padt weer samenwerken met Dick Lukkien, die eerder werkzaam was als assistent trainer bij FC Groningen. 

Opmerkelijk
Een transfer zou zeer opmerkelijk zijn. De doelman gaf kort geleden nog aan heel graag met Arjen Robben op het veld te willen staan. Padt staat al zes jaar als eerste doelman onder de lat bij FC Groningen.

Gratis livestream Eredivisie voetbal
SPORT IN GRONINGEN – Normaal gesproken kijken sportliefhebbers alle sportwedstrijden via een legale weg. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen voetbal die vaak door een streamer worden uitgezonden. De kwaliteit ligt met 480p tot 720p iets lager dan dat je gewend bent, maar het is zeker goed te doen. Mits je daar vrede mee hebt, vind je hier een prima alternatief!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter