FC Emmen opnieuw onderuit in oefenpartij

24 augustus 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

Ook PEC Zwolle te sterk voor FC Emmen

FC Emmen opnieuw onderuit in oefenpartij

EMMEN – FC Emmen heeft in de voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen opnieuw een oefennederlaag geleden. PEC Zwolle won in de Oude Meerdijk verdiend met 0-1 van FC Emmen.

Vuist

FC Emmen heeft het vooral moeilijk om voorin een vuist te maken. Tegen de Zwollenaren wist Emmen zich geen enkele opgelegde kans te creëren en dat baart natuurlijk zorgen. PEC voetbalde makkelijker en de winnende goal van Reza Ghoochannejhad kwam dan ook niet uit de lucht vallen.

Competitie

Over drie weken begint de competitie voor FC Emmen en PEC. Voor de Drenten is er nog een hoop werk aan de winkel.  Van de 5 oefenwedstrijden werd er alleen tegen Telstar gewonnen (1-0). PEC staat er goed voor. De ploeg won in de voorbereiding van onder meer AZ Alkmaar en FC Groningen.

FC Emmen opnieuw onderuit in oefenpartij
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken voetballiefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen voetbalwedstrijden. Deze wedstrijden worden heel vaak door een gratis internet-streamer uitgezonden. De kwaliteit is soms iets minder dan dat je op de tv gewend bent, maar het is zeker goed alternatief.

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter