FC Emmen schrijft zwarte cijfers en boekt recordwinst

FC Emmen heeft zwarte cijfers geschreven over het boekjaar 2018-2019. De Drentse club boekte een recordwinst van 831.000 euro. Het eigen vermogen is gegroeid naar 945.000 euro meldt RTV Drenthe.

Nieuw Stadion

Bestuursvoorzitter Ronald Lubbers maakte bekend dat hij haast maakt met een eventueel nieuw stadion. Voor 1 mei moet er duidelijkheid zijn of dat stadion er komt. Voorkeur van de club is dat het stadion wordt gebouwd rondom de huidige accommodatie.

“We onderzoeken de diverse mogelijkheden, samen met projectontwikkelaar (en oud-hoofdsponsor) Peter van Dijk. Bij een nieuw stadion, met gras op het hoofdveld, willen we ook het huidige stadion een functie geven. Denk bijvoorbeeld om van twee of drie tribunes een sporthal te maken.”

Sportredactie

Next Post

Deze week uitspraak in zaak Verweij, N'tab en Mulder

di jan 14 , 2020
De Geschillencommissie van de KNSB doet later deze week uitspraak in de beroepszaak die werd aangespannen door Koen Verweij, Dai Dai N’tab en Ronald Mulder, allen schaatsers van Team Reggeborgh. Verweij en N’tab proberen via deze weg alsnog kans te maken op een startbewijs voor de ISU WK Afstanden in […]
KNSB

Contact

Open chat
1
(Alleen beschikbaar voor whatsapp berichten!) Sport in Groningen Whatsapp! Stuur ons een tip, nieuwsbericht, verslag of foto via whatsapp!
Klik op onderstaande button om een bericht te sturen!
Een e-mailbericht sturen mag natuurlijk ook: info@sportingroningen.nl
Powered by
{ "slotId": "", "unitType": "responsive", "pubId": "pub-9624648493023345", "resize": "auto" }
%d bloggers liken dit: