FC Emmen supporters halen geld op om selectie te versterken

FC Emmen supporters halen geld op om selectie te versterken

12 januari 2021 Uit Door Sportredactie

FC Emmen supporters halen geld op om selectie te versterken

EMMEN – Supporters van FC Emmen hebben een actie op touw gezet om hun club te steunen. De supporters mogen dan wel niet het stadion in om hun club te steunen in moeilijke tijden te ondersteunen maar hebben hiervoor wel een andere manier bedacht, de ‘twaalfde man’. De actie van de ’twaalfde man’ ging op 12 januari om 12.12 uur van start en duurt twaalf dagen.

Actie ‘Twaalfde man’

De opgezette supporters-actie leverde in het eerste uur al € 3.000 op. ‘Ga staan als je voor Emmen bent!’, met die leus schreeuwden ruim 8000 twaalfde-mannen het elftal van FC Emmen de afgelopen twee seizoenen meermaals naar de overwinning in stadion De Oude Meerdijk. 

Als gevolg van de coronamaatregelen is het voor supporters nu niet mogelijk om in het stadion aanwezig te zijn en proberen ze op deze ludieke wijze hun club te steunen. Wil je ook een bijdrage doneren? Kijk dan op https://gastaanalsjevooremmenbent.nl/.

Gratis live naar sportwedstrijden kijken!

HET SPORTNIEUWS/SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Darten, Volleybal, Handbal, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK voetbalwedstrijden, Wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken!

Streamtips!

Hier de beste linkjes naar pagina’s waar je meestal gratis alle sportwedstrijden kan kijken! Het Sportnieuws, Sport in Groningen, Sport in Nederland en Gratis Sport Kijken hebben meestal hele goede linkjes naar live sportwedstrijden. Sites die ook prima stream linkjes hebben zijn o.a. Live TV, Hesgoal, Sport365, TizCycling, Firstrowsports, Sportstreamings, Livesoccer tv, Streamhunter en Cricfree.

(Let op: Het Sportnieuws en Sport in Groningen streamen de uitzendingen niet zelf maar plaatsen slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Volg ons ook op twitter en facebook of neem een kijkje op de algemene voetbalpagina!