FC Emmen thuis onderuit tegen VVV Venlo

FC Emmen thuis onderuit tegen VVV Venlo

13 september 2020 0 Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

Eerste thuisnederlaag sinds augustus 2019

FC Emmen thuis onderuit tegen VVV Venlo

EMMEN – FC Emmen is het voetbalseizoen slecht van start gegaan. Na een voorsprong van 2-0 stond de ploeg na negentig minuten op de Oude Meerdijk in Emmen met lege handen. VVV won in Emmen met 5-3. Het was voor de Drentse club de eerste thuisnederlaag sinds 30 augustus 2019.

FC Emmen kwam op de Oude Meerdijk goed uit de startblokken. Na vier minuten was het al raak voor de Drenten. De Vos wist een zwak schot van Cavlan op te vangen om hem vervolgens om te zetten in een 1-0 voorsprong. FC Emmen domineerde de gehele eerste helft. Toch lukte het FC Emmen pas in de tweede helft de score via Marko Kolar uit te breiden naar 2-0.

De eerste zege in het nieuwe seizoen leek in de maak te zijn. Maar het ging allemaal anders dan verwacht. VVV sloeg keihard terug. De 2-1 viel amper een minuut na de 2-0. De gelijkmaker kwam uit een strafschop nadat Michael Chacon de bal tegen zijn arm geschoten kreeg. Op het moment dat FC Emmen weer volop voor de 3-2 ging werden de mannen van Lukkien in de omschakeling geslacht door VVV.

Via een hakgoal van Nikolai Laursen kwam Emmen een kwartier voor tijd toch weer op gelijke hoogte. Maar ook die 3-3 wist Emmen niet over de streep te trekken. Een minuut voor tijd veranderde Caner Cavlan een voorzet van VVV ongelukkig van richting wat de 3-4 betekende. Jafar Arias schoot in blessuretijd vervolgens ook nog eens de 3-5 binnen.

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter