FC Groningen en FC Emmen delen in streekderby de punten

FC Groningen en FC Emmen delen in streekderby de punten

13 maart 2021 Uit Door Sportredactie

FC Groningen en FC Emmen delen in streekderby de punten

GRONINGEN – De streekderby tussen FC Groningen en FC Emmen heeft zaterdagavond geen winnaar opgeleverd. Het duel tussen beide noordelijke ploegen eindigde na 90 minuten in 1-1. Bijl (38) en Da Cruz (60) waren verantwoordelijk voor beide goals.

Stand van zaken

In een winderig en vooral nat Groningen deed FC Emmen zichzelf te kort. De ploeg van trainer Dick Lukkien had het betere spel en miste de nodige kansen om met de belangrijke drie punten huiswaarts te keren. FC Groningen had het zaterdagavond even niet. Het enige spektakel wat FC Groningen liet zien was een onschuldig ruzietje om de bal tussen FC Groningen trainer Danny Buijs en een FC Emmen speler.

FC Emmen blijft ondanks dat ze een punt inlopen op ADO Den Haag laatste in de eredivisie. Het puntenverschil met ADO is teruggelopen naar slechts één punt. FC Groningen blijft met 43 punten op de zesde plaats staan.

AZ – FC Twente

De wedstrijd tussen AZ Alkmaar en FC Twente eindigde in 4-1. Opvallend bij dit duel was dat er drie eigen doelpunten werden gescoord. Dit gebeurde voor het laatst in 1989 bij het duel tussen PSV en MVV. AZ staat na de overwinning derde in de eredivisie. De achterstand op de nummer twee PSV is twee punten.

Gratis live naar sportwedstrijden kijken!

HET SPORTNIEUWS/SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Darten, Volleybal, Handbal, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK voetbalwedstrijden, Wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken!

Streamtips!

Hier de beste linkjes naar pagina’s waar je meestal gratis alle sportwedstrijden kan kijken! Het Sportnieuws en Sport in Groningen hebben meestal hele goede linkjes naar live sportwedstrijden. Sites die ook prima stream linkjes hebben zijn o.a. Live TV, Hesgoal, Sport365, TizCycling, Firstrowsports, Sportstreamings, Livesoccer tv, Streamhunter en Cricfree.

Volg ons ook op twitter en facebook of neem een kijkje op de algemene voetbalpagina!

Share this...