FC Groningen en FC Utrecht weten niet te scoren

18 oktober 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– Robben maakt speelminuten bij Groningen –

FC Groningen en FC Utrecht weten niet te scoren

GRONINGEN – FC Groningen en FC Utrecht hebben in de eredivisie zondagmiddag de punten gedeeld. In Groningen eindigde het duel doelpuntloos in 0-0.

Rentree Arjen Robben

FC Utrecht kreeg in Groningen de betere kansen maar net zoals vaker dit seizoen wist Utrecht niet te scoren. Dat kwam ook mede door doelman Sergio Padt die zijn ploeg goed op de been hield.

Hoogtepunt van de middag was de rentree van Arjen Robben. De aanvoerder kwam een kwartier voor tijd in het veld en maakte voor het eerst sinds een maand weer minuten.

Gratis Livestream!

FC Groningen en FC Utrecht weten niet te scoren
Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Sportnieuws en gratis livestreams

Als sportliefhebber wil je natuurlijk altijd op de hoogte blijven van het laatste sportnieuws. Het laatste Eredivisie voetbal, Keuken Kampioen Divisie voetbal,  Formule 1. Wielrennen, Tennis en handbal nieuws kan je ook lezen via Sport in Nederland.

Sport nu live kijken? Check nu Sportstream24 en kijk gratis Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbal. Maar ook Formule 1 en wielrennen kan je hier gratis online kijken doormiddel van livestreaming! Check Sportstream24 nu!