FC Groningen en Vitesse in balans

21 november 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– Groningers delen punten met Vitesse –

FC Groningen en Vitesse in balans

GRONINGEN – FC Groningen en Vitesse hebben zaterdagavond in het Hitachi Capital Mobility Stadion in Groningen de punten gedeeld. Beide ploegen kwamen één keer tot scoren.

Gelijkwaardig

In een gelijkwaardig duel opende FC Groningen in de 29e minuut de score. Joosten mikte de bal van ver in de bovenhoek van het Vitesse doel. Op slag van rust trok Vitesse de stand weer gelijk. Openda pegelde de bal in het doel van FC Groningen goalie Sergio Padt.

FC Groningen komt door de puntendeling op veertien punten en bezet hiermee de zevende plaats. Vitesse komt op eenentwintig punten en gaat hiermee voorlopig even aan de leiding in de eredivisie. Mede koploper Ajax komt zondagmiddag om 12.15 uur in actie.

Gratis Livestream!

Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Sportnieuws en gratis livestreams

Als sportliefhebber wil je natuurlijk altijd op de hoogte blijven van het laatste sportnieuws. Het laatste Eredivisie voetbal, Keuken Kampioen Divisie voetbal,  Formule 1. Wielrennen, Tennis en handbal nieuws kan je ook lezen via Sport in Nederland.

Sport nu live kijken? Check nu Sportstream24 en kijk gratis Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbal. Maar ook Formule 1 en wielrennen kan je hier gratis online kijken doormiddel van livestreaming! Check Sportstream24 nu!