FC Groningen hervat competitie zonder Robben

FC Groningen hervat competitie zonder Robben

8 januari 2021 Uit Door Sportredactie

– Eredivisie –

FC Groningen hervat competitie zonder Robben

GRONINGENFC Groningen gaat de tweede competitiehelft van start zonder Arjen Robben. Robben die deze maand zijn 37ste verjaardag gaat vieren is nog steeds niet wedstrijdfit.

Pas twee keer in actie

Robben kwam dit seizoen nog maar twee keer in actie voor de Trots van het Noorden. De aanvaller kampt nog steeds met blessureleed en kan derhalve niet in actie komen voor zijn club. Volgens Robben zelf moet hij nog een aantal stappen zetten om weer in actie te kunnen komen.

Gratis Livestream!

FC Groningen hervat competitie zonder Robben
Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter