FC Groningen in tweede helft langs RKC

FC Groningen in tweede helft langs RKC

12 december 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– FC Groningen – RKC Waalwijk 2-0 –

FC Groningen in tweede helft langs RKC

GRONINGEN – FC Groningen blijft aansluiting houden met de top in de eredivisie. De Groningers wisten zaterdagmiddag in het Hitachi Capital Mobility Stadion met 2-0 te winnen van RKC Waalwijk.

FC Groningen slaat tweede helft toe

In de eerste helft van de wedstrijd was het RKC die met gretig voetbal de Groningers opzij probeerde te zetten. FC Groningen had hier moeite mee maar wist de ploeg uit Waalwijk van het doel af te houden.

Na de pauze was het een andere wedstrijd. RKC kon niet meer meekomen en de Groningens creëerden kansen. Zo was het El Messaoudi die in de 53e minuut raak schoot en volgde een tweede goal in de 76e minuut van de voet van Van Kaam (2-0)

FC Groningen staat na de winst op RKC met 23 punten op de 5e plaats en sluit voorzichtig aan bij de top in de eredivisie. RKC Waakwijk staat met 12 punten 12e.

Gratis Livestream!

Moeizame overwinning van AZ op FC Emmen
Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Share this...