FC Groningen legt Patrick Joosten vast

FC Groningen legt Patrick Joosten vast

6 augustus 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

FC Groningen legt Patrick Joosten vast

GRONINGEN – FC Groningen heeft de 24- jarige aanvaller Patrick Joosten gecontracteerd. Joosten komt over van FC Utrecht en tekent een contract voor drie jaar.

Kruisbandblessure

Joosten begon zijn voetbalcarrière bij NEC. Hij speelde echter slechts drie keer in de hoofdmacht van NEC. Vervolgens maakte hij de overstap naar FC Utrecht waar hij van vaste voor de Utrechtenaren was. Het noodlot sloeg echter toe toen hij een kruisbandblessure kreeg en lang moest revalideren.

Via VVV terug naar FC Utrecht

Na zijn revalidatieperiode werd Joosten verhuurd aan VVV Venlo, waar hij zijn scorend vermogen toonde. FC Utrecht haalde Joosten vervolgens terug naar Utrecht. Na een korte periode waarin hij in zeven wedstrijden uit kwam voor FC Utrecht werd de aanvaller verhuurd aan Sparta. Hier speelde hij tot aan de coronastop.

Gratis livestream Eredivisie voetbal
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken voetballiefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen voetbalwedstrijden. Deze wedstrijden worden heel vaak door een gratis internet-streamer uitgezonden. De kwaliteit is soms iets minder dan dat je op de tv gewend bent, maar het is zeker goed alternatief.

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl

Meer gratis livestreams!!

Volg ons ook op twitter