FC Groningen na de thee langs Sparta

FC Groningen na de thee langs Sparta

19 december 2020 Uit Door Sportredactie

– Eredivisie –

FC Groningen na de thee langs Sparta

ROTTERDAM – FC Groningen blijft goed gaan in de eredivisie. In Rotterdam eindigde het duel tegen Sparta in het voordeel van de Groningers (2-3).

Tweede helft

In een goed gespeelde eerste helft kwam Groningen op voorsprong. Sparta-doelman Okoye pareerde twee kansen maar kon van El Messaoudi, maar kon een schot van Dammers niet meer pareren. Thy tekende na een fraaie aanval voor de ruststand 1-1.

Na de pauze scoorde Larsen twee keer waardoor FC Groningen op 3-2 kwam. Door een treffer van Burger (80e min) werd de slotfase nog spannend. FC Groningen wist het doel echter schoon te houden wat betekende dat de drie punten meegingen naar Groningen.

Door de overwinning blijft FC Groningen in het spoor van de koplopers in de eredivisie. Sparta blijft het in de middenmoot goed doen.

Gratis Livestream!

FC Groningen na de thee langs Sparta
Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Sportnieuws en gratis livestreams

Als sportliefhebber wil je natuurlijk altijd op de hoogte blijven van het laatste sportnieuws. Het laatste Eredivisie voetbal, Keuken Kampioen Divisie voetbal,  Formule 1. Wielrennen, Tennis en handbal nieuws kan je ook lezen via Sport in Nederland.

Sport nu live kijken? Check nu Sportstream24 en kijk gratis Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbal. Maar ook Formule 1 en wielrennen kan je hier gratis online kijken doormiddel van livestreaming! Check Sportstream24 nu!