Site icon Sport in Groningen

FC Groningen onderuit tegen Heracles

– Eredivisie –

FC Groningen onderuit tegen Heracles

GRONINGEN – Na vier overwinningen op rij heeft subtopper FC Groningen 2020 afgesloten met een nederlaag. De Noorderlingen verloren in eigen huis met 0-1 van Heracles.

Betere ploeg

FC Groningen was over de gehele wedstrijd de betere ploeg en het meest in de aanval. Toch scoorde Heracles via Szöke twaalf minuten voor tijd tegen de verhouding in de 0-1.

De ploeg van trainer Buijs trapte daarna het gaspedaal nog even flink in voor de gelijkmaker, maar verder dan een kans van Dallinga kwam de FC niet. De Groningers gaan als zesde de winterstop in met 26 punten. Heracles klimt naar de twaalfde plaats met 15 punten.

Gratis Livestream!

Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Sportnieuws en gratis livestreams

Als sportliefhebber wil je natuurlijk altijd op de hoogte blijven van het laatste sportnieuws. Het laatste Eredivisie voetbal, Keuken Kampioen Divisie voetbal,  Formule 1. Wielrennen, Tennis en handbal nieuws kan je ook lezen via Sport in Nederland.

Sport nu live kijken? Check nu Sportstream24 en kijk gratis Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbal. Maar ook Formule 1 en wielrennen kan je hier gratis online kijken doormiddel van livestreaming! Check Sportstream24 nu!

Exit mobile version