FC Groningen pakt drie punten bij AZ

FC Groningen pakt drie punten bij AZ

6 december 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– Drie keer Rood –

FC Groningen pakt drie punten bij AZ

ALKMAAR – FC Groningen heeft ik Alkmaar goede zaken gedaan. De ploeg van trainer pakte met 2-1 de winst in een duel waarin scheidsrechter Gözübüyük drie keer rood toonde.

Weinig te beleven

In een wedstrijd waar weinig viel te beleven kopte AZ aanvoerder Teun Koopmeiners in de 21e minuut de 1-0 binnen. Nadat AZ speler Midtsjo zijn tweede gele kaart incasseerde en met rood het veld moest verlaten zag FC Groningen kansen. En dat resulteerde in het tweede deel van de wedstrijd dan ook in de gelijkmaker door El Messaoudi 1-1. Dat El Messaoudi de smaak te pakken had bleek even later toen hij ook de 1-2 binnenschoot. Nadat Martins Indi (85/2x geel) het veld moest verlaten was het gedaan met de ploeg van de nieuwbakken AZ trainer Pascal Jansen. Mohamed El Hankouri kreeg in de extra tijd nog rood na ruzie met Owen Wijndal.

AZ staat na de thuisnederlaag met 17 punten op de 8e plaats. FC Groningen klimt met 20 punten naar de 6e plek.

Het duel tussen FC Utrecht – ADO Den Haag eindigde in 1-1.

Gratis Livestream!

Moeizame overwinning van AZ op FC Emmen
Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Sportnieuws en gratis livestreams

Als sportliefhebber wil je natuurlijk altijd op de hoogte blijven van het laatste sportnieuws. Het laatste Eredivisie voetbal, Keuken Kampioen Divisie voetbal,  Formule 1. Wielrennen, Tennis en handbal nieuws kan je ook lezen via Sport in Nederland.

Sport nu live kijken? Check nu Sportstream24 en kijk gratis Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbal. Maar ook Formule 1 en wielrennen kan je hier gratis online kijken doormiddel van livestreaming! Check Sportstream24 nu!