FC Groningen pakt eerste oefenzege

1 augustus 2020 Uit Door Sportredactie
[t4b-ticker]

FC Groningen pakt eerste oefenzege

GRONINGEN – FC Groningen heeft zaterdagavond de oefenontmoeting met Heracles uit Almelo weten te winnen. Kian Slor scoorde vlak na de rust de enige Groninger goal.

In een duel wat qua spel en kansen in evenwicht was bleek FC Groningen voor 3.000 toeschouwers net iets beter in de afwerking op de goal te zijn.

FC Utrecht klopt AZ

UTRECHT – FC Utrecht heeft in het Fox Sports Eredivisie Comeback duel in eigen stadion AZ geklopt. De nummer twee van het afgelopen seizoen speelde stroef en is nog duidelijk niet klaar voor de voorronde van de Champions League. De enige goal werd gemaakt door Simon Gustafson.

NAC Breda wint van sc Heerenveen

BREDA – NAC Breda heeft zaterdagmiddag met 1-0 gewonnen van sc Heerenveen. Finn Stokkers maakte in de slotfase van de oefenwedstrijd de enige treffer. Bij sc Heerenveen debuteerde de 15-jarige Yoram Boerhout. In het Rat Verlegh-stadion waren zo’n tweeduizend toeschouwers toegelaten

NAC Breda wint van sc Heerenveen

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Gratis livestream Eredivisie voetbal
SPORT IN GRONINGEN – Normaal gesproken kijken sportliefhebbers alle sportwedstrijden via een legale weg. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen voetbal die vaak door een streamer worden uitgezonden. De kwaliteit ligt met 480p tot 720p iets lager dan dat je gewend bent, maar het is zeker goed te doen. Mits je daar vrede mee hebt, vind je hier een prima alternatief!

Livestreams: Sportstream24.nl

Meer gratis livestreams!!

Volg ons ook op twitter!