FC Groningen pakt winst tegen Ajax

4 oktober 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– Remco Balk goudhaantje FC Groningen –

FC Groningen pakt winst tegen Ajax

GRONINGEN – FC Groningen heeft zondagmiddag de competitiewedstrijd tegen Ajax gewonnen. In het Hitachi Capital Mobility Stadion eindigde het duel in 1-0. Remco Balk scoorde de enige goal.

Matig duel

De ploeg van coach Danny Buijs is moeizaam aan het nieuwe seizoen begonnen met drie punten uit drie duels. Maar wist zondagmiddag in een zeer matig duel de Amsterdammers met een nederlaag huiswaarts te sturen. Het was voor Ajax de eerste nederlaag van het seizoen.

Door de overwinning op Ajax komt FC Groningen op zes punten uit vier duels. Hiermee stijgen ze voorlopig naar de zevende plaats. Ajax staat voorlopig nog derde maar kan bij winst van PSV en Feyenoord, later op de dag nog wat plaatsen zakken.

Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Share this...