Site icon Sport in Groningen

FC Groningen ruim voorbij ADO

FC Groningen ruim voorbij ADO

GRONINGEN – FC Groningen heeft dinsdagavond een eenvoudige overwinning geboekt op ADO Den Haag. De Groningers wonnen in het eigen Hitachi Capital Mobility Stadion met 3-0 van de Hagenezen.

Probleemloos

FC Groningen was duidelijk een maatje te groot voor de ploeg uit Den Haan. Het was dan ook na 18 minuten al raak. Lundqvist schoot een vrije trap rechtstreeks in de goal van ADO. Larsen deed er voor de pauze nog een schepje bij op en tikte de 2-0 binnen.

Na de rust hadden de Groninger een makkie. ADO kon weinig terug doen en kwam niet meer terug in de wedstrijd. Da Cruz schoot in de 68e minuut met een derde goal de eindstand binnen (3-0).

FC Groningen blijft met de zege in het spoor van Feyenoord. De Groningers staan met 34 punten op de 6e plaats. ADO Den Haag is met 11 punten 16e.

Gratis live naar sportwedstrijden kijken!

HET SPORTNIEUWS/SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Darten, Volleybal, Handbal, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK voetbalwedstrijden, Wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken!

Streamtips!

Hier de beste linkjes naar pagina’s waar je meestal gratis alle sportwedstrijden kan kijken! Het Sportnieuws en Sport in Groningen hebben meestal hele goede linkjes naar live sportwedstrijden. Sites die ook prima stream linkjes hebben zijn o.a. Live TV, Hesgoal, Sport365, TizCycling, Firstrowsports, Sportstreamings, Livesoccer tv, Streamhunter en Cricfree.

Volg ons ook op twitter en facebook of neem een kijkje op de algemene voetbalpagina!

Exit mobile version