FC Groningen rukt op naar middenmoot

GRONINGEN – FC Groningen heeft zondagmiddag in de thuiswedstrijd tegen Feyenoord enorm goede zaken gedaan in de eredivisie. FC Groningen won met 1-0 van Feyenoord en klimt naar de negende plaats in de eredivisie.

Sven van Beek maakte de enige treffer van de wedstrijd in eigen doel. De overwinning van de Noorderlingen was meer dan verdiend. Groningen domineerde de hele wedstrijd en kreeg via Sierhuis en Mahi ook kansen op meer doelpunten. Ook bij het slotintensiefje van Feyeneoord kwam de thuisclub niet meer in de problemen.

Feyenoord blijft wel derde staan in de eredivisie maar ziet AZ dichterbij komen. AZ heeft slechts twee punten minder dan Feyenoord.

Sportredactie

Next Post

Robben niet mee naar Liverpool

ma feb 18 , 2019
MÜNCHEN – Arjen Robben is niet met Bayern München naar Liverpool afgereisd om deel te nemen aan het duel in de achtste finales van de Champions League tegen FC Liverpool. Robben is herstellende van een hardnekkige dijbeen- en heupblessure. Naast Robben is ook Jêrome Boateng achter gebleven in Duitsland. Boateng […]

Contact

Open chat
1
(Alleen beschikbaar voor whatsapp berichten!) Sport in Groningen Whatsapp! Stuur ons een tip, nieuwsbericht, verslag of foto via whatsapp!
Klik op onderstaande button om een bericht te sturen!
Een e-mailbericht sturen mag natuurlijk ook: info@sportingroningen.nl
Powered by
{ "slotId": "", "unitType": "responsive", "pubId": "pub-9624648493023345", "resize": "auto" }
%d bloggers liken dit: