FC Groningen speelt gelijk tegen Arminia Bielefeld

FC Groningen speelt gelijk tegen Arminia Bielefeld

6 september 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

Arjen Robben scoort na comeback

FC Groningen speelt gelijk tegen Arminia Bielefeld

GRONINGEN – FC Groningen heeft zondagmiddag de oefencampagne afgesloten met een 1-1 gelijkspel tegen het Duitse Arminia Bielefeld. Arjen Robben maakte na zijn comeback z’n eerste goal voor FC Groningen.

Matig duel

Arjen Robben bracht FC Groningen in de 17de minuut op voorsprong. Robben werd aangespeeld door Mo El Hankouri, haalde uit en klopte vervolgens de doelman van Bielefeld. De Groningers konden niet lang genieten van deze voorsprong, want al snel maakte Consbruch namens Arminia Bielefeld gelijk.

In de tweede helft gebeurden er geen noemenswaardige dingen op het veld. Robben werd in de rust vervangen. Voor hem kwam Romano Postema in het veld. Postema creëerde nog wel een kans in de tweede helft maar schoot voor het doel van de Duitsers langs.

Competitiestart

FC Groningen opent volgende week zondag de competitie met de thuiswedstrijd tegen PSV.

FC Groningen speelt gelijk tegen Arminia Bielefeld
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen voetbalwedstrijden. Deze wedstrijden worden heel vaak door een gratis internet-streamer uitgezonden. De kwaliteit is soms iets minder dan dat je op de tv gewend bent, maar het is zeker goed alternatief

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Sportnieuws en gratis livestreams

Als sportliefhebber wil je natuurlijk altijd op de hoogte blijven van het laatste sportnieuws. Het laatste Eredivisie voetbal, Keuken Kampioen Divisie voetbal,  Formule 1. Wielrennen, Tennis en handbal nieuws kan je ook lezen via Sport in Nederland.

Sport nu live kijken? Check nu Sportstream24 en kijk gratis Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbal. Maar ook Formule 1 en wielrennen kan je hier gratis online kijken doormiddel van livestreaming! Check Sportstream24 nu!