FC Groningen vergeet te scoren tegen FC Utrecht

FC Groningen vergeet te scoren tegen FC Utrecht
FC Groningen vergeet te scoren tegen FC Utrecht

GRONINGEN – FC Groningen heeft zondagmiddag de tweede wedstrijd oprij verloren. FC Utrecht invaller Bart Ramselaar scoorde tien minuten voor tijd de enige treffer van de middag.

FC Utrecht stal in Groningen de punten. In de eerste helft viel er nauwelijks iets te beleven, maar na rust dicteerde de thuisploeg de wedstrijd. Kansen kreeg het via Asoro en Zeefuik, maar scoorde Ramselaar tegen de verhouding in tien minuten voor tijd de 0-1.

Kaartje2go.nl

FC Groningen blijft ondanks deze nederlaag tiende in de Eredivisie met 21 punten uit zestien duels. Volgende week zaterdag speelt de ploeg van Danny Buijs uit tegen ADO Den Haag.

Livestreams: Sportstream24.nl

Meer gratis livestreams!!

Volg ons ook op twitter!

Sportredactie

Next Post

Handbalsters op WK ook onderuit tegen Denemarken

ma dec 9 , 2019
KUMAMOTO – De Nederlandse handbalsters hebben op het WK in Japan in een slecht duel verloren van Denemarken. De ploeg van bondscoach Emmanuel Mayonnade ging in Kumamoto met 27-24 onderuit. Oranje is ondanks de tweede nederlaag in de hoofdronde van het toernooi nog niet helemaal kansloos. Om de halve finales […]
Handbalster Lois Abbingh verruilt Rostov-Don voor Odense

Contact

Open chat
1
(Alleen beschikbaar voor whatsapp berichten!) Sport in Groningen Whatsapp! Stuur ons een tip, nieuwsbericht, verslag of foto via whatsapp!
Klik op onderstaande button om een bericht te sturen!
Een e-mailbericht sturen mag natuurlijk ook: info@sportingroningen.nl
Powered by
{ "slotId": "", "unitType": "responsive", "pubId": "pub-9624648493023345", "resize": "auto" }
%d bloggers liken dit: