FC Groningen verzuimd te scoren in Rotterdam

8 november 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– Rotterdammers winnen met 2-0 –

FC Groningen verzuimd te scoren in Rotterdam

ROTTERDAM – Feyenoord heeft zondag in de Kuip gewonnen van FC Groningen. De Rotterdammers wonnen met 2-0 van een goed georganiseerde FC Groningen.

Goed spel FC Groningen

FC Groningen speelde ondanks de nederlaag een prima wedstrijd. Zowel in de eerste helft als aan het beging van de tweede helft waren de Groningers de bovenliggende partij. Echter schortte het bij de ploeg uit Groningen aan afronding. Feyenoord scoorde echter wel. De thuisploeg deed dat in beide gevallen vanuit standaard situaties. De doelpunten voor Feyenoord kwamen van de voeten van Geertruida en Berghuis (pen).

Gratis Livestream!

Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Sportnieuws en gratis livestreams

Als sportliefhebber wil je natuurlijk altijd op de hoogte blijven van het laatste sportnieuws. Het laatste Eredivisie voetbal, Keuken Kampioen Divisie voetbal,  Formule 1. Wielrennen, Tennis en handbal nieuws kan je ook lezen via Sport in Nederland.

Sport nu live kijken? Check nu Sportstream24 en kijk gratis Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbal. Maar ook Formule 1 en wielrennen kan je hier gratis online kijken doormiddel van livestreaming! Check Sportstream24 nu!