FC Groningen verzuimd te winnen en kleurt dubbel rood in Den Haag

FC Groningen verzuimd te winnen en kleurt dubbel rood in Den Haag
FC Groningen verzuimd te winnen en kleurt dubbel rood in Den Haag

DEN HAAG – FC Groningen heeft zaterdagavond in het Car Jeans Stadion in Den Haag de punten gedeeld met ADO. In een slechte wedstrijd scoorden beide ploegen slechts een keer (1-1).

FC Groningen kwam op voorsprong dankzij een goal van Gabriel Gudmundsson, die een lange rush beheerst afrondde. De gasten bleven sterker, maar kregen kort voor rust een dubbele tik want Tomá Necid kopte de 1-1 in. Deyovaisio Zeefuik kreeg op advies van de VAR van scheidsrechter Kooij een directe rode kaart wegens een elleboogstoot.

Ook FC Groningen trainer Danny Buijs mocht van scheidsrechter Kooij na rust vertrekken. Buijs had wederom commentaar op de arbitrage. Hij gaf Kooij mee dat hij Groningen dit seizoen al vier keer “genaaid” had.

FC Groningen staat na 17 duels in de eredivisie met 22 punten op een voorlopige 10e plaats. ADO den Haag staat met 13 punten op de voorlaatste plaats.

Livestreams: Sportstream24.nl

Meer gratis livestreams!!

Volg ons ook op twitter!

Sportredactie

Next Post

Livestream Feyenoord - PSV

zo dec 15 , 2019
ROTTERDAM – In de Kuip in Rotterdam in Feyenoord zondagmiddag om 14.30 uur gastheer van PSV Eindhoven. Beide ploegen maken zowel in de eredivisie als internationaal een wat mindere periode door. In de competitie staat PSV 10 punten achter op koploper Ajax. Feyenoord is 16 punten verwijderd van de Amsterdammers. […]
Livestream Feyenoord - PSV

Contact

Open chat
1
(Alleen beschikbaar voor whatsapp berichten!) Sport in Groningen Whatsapp! Stuur ons een tip, nieuwsbericht, verslag of foto via whatsapp!
Klik op onderstaande button om een bericht te sturen!
Een e-mailbericht sturen mag natuurlijk ook: info@sportingroningen.nl
Powered by
{ "slotId": "", "unitType": "responsive", "pubId": "pub-9624648493023345", "resize": "auto" }
%d bloggers liken dit: