FC Groningen wint bij Fortuna Sittard

25 oktober 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– Groningers winnen in Sittard (1-3) –

FC Groningen wint bij Fortuna Sittard

SITTARD – FC Groningen heeft het uitduel tegen Fortuna Sittard weten te winnen. Het duel eindigde vroeg op de zondagmiddag in 3-1.

Strand Larsen

FC Groningen speelde een prima eerste helft. Fortuna had duidelijk moeite met het spel van de Groningers. Voor de rust maakt Strand Larsen zowel de eerste als de tweed goal (2-0).

Na de pauze kwam Fortuna beter in het spel. De ploeg creëerde meer kansen. Dit resulteerde erin dat FC Groningen verdediger Joosten op Angha in het strafschopgebied een overtreding maakte. Het leverde Fortuna een strafschop op. Seuntjes schoot de penalty vervolgens beheerst langs FC Groningen doelman Sergio Padt (1-2). FC Groningen deed vervolgens wat terug via een vrijetrap van Van Hintum. Hij schoot een vrije bal net buiten het strafschopgebied feilloos langs de doelman van Fortuna (1-3).

Door de overwinning in Sittard komt FC Groningen op 10 punten uit zes duels. Fortuna Sittard blijft door de nederlaag onderaan in de eredivisie bungelen.

Gratis Livestream!

Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter