FC Groningen wint in Tilburg van Willem II

FC Groningen wint in Tilburg van Willem II

14 januari 2021 Uit Door Sportredactie

FC Groningen wint in Tilburg van Willem II

TILBURG – FC Groningen heeft donderdagavond drie punten gepakt in Tilburg. In een rommelig duel wonnen de Groningers met 2-3 van Willem II.

Rommelig duel

In een rommelig duel trok FC Groningen uiteindelijk aan het langste end. Zowel Willem II als FC Groningen verknoeiden in het Willem II Stadion de nodige kansen. De doelpunten vielen allemaal na de thee.

Zo was het El Hankouri die na 50 minuten de noordelingen op 0-1 zette en trok Nunnely tien minuten later de stand weer gelijk (1-1). Willem II creëerde kansjes en zo was het Pavlidis die Willem II in de 79e minuut op voorsprong zette. Het feest duurde echter maar kort want Itakura trok de 5 minuten later de stand weer gelijk.

Uiteindelijk ging FC Groningen er alsnog met de drie punten vandoor. El Hankouri schoot namelijk in de 93e minuut de winnende treffer voor FC Groningen binnen (2-3).

FC Groningen staat met na donderdag met 30 punten op de 6e plaats. Willem II staat voorlaatste in de eredivisie. De ploeg uit Tilburg heeft 9 punten.

Gratis live naar sportwedstrijden kijken!

HET SPORTNIEUWS/SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Darten, Volleybal, Handbal, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK voetbalwedstrijden, Wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken!

Streamtips!

Hier de beste linkjes naar pagina’s waar je meestal gratis alle sportwedstrijden kan kijken! Het Sportnieuws, Sport in Groningen, Sport in Nederland en Gratis Sport Kijken hebben meestal hele goede linkjes naar live sportwedstrijden. Sites die ook prima stream linkjes hebben zijn o.a. Live TV, Hesgoal, Sport365, TizCycling, Firstrowsports, Sportstreamings, Livesoccer tv, Streamhunter en Cricfree.

(Let op: Het Sportnieuws en Sport in Groningen streamen de uitzendingen niet zelf maar plaatsen slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Volg ons ook op twitter en facebook of neem een kijkje op de algemene voetbalpagina!