FC Groningen wint oefenduel van FC Volendam

21 augustus 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

Groningers eenvoudig langs Volendam

FC Groningen wint oefenduel van FC Volendam

WESTWOUD – FC Groningen heeft een oefenwedstrijd tegen FC Volendam eenvoudig weten te winnen. In Westwoud eindigde het duel na 90 minuten in 2-0.

Rommelige wedstrijd

In een rommelige wedstrijd scoorden Remco Balk 51e min 0-1 en Amir Absalem in de 58e minuut 0-2. Zaterdag speelt FC Groningen in Almere tegen Almere City. Mogelijk maakt dan Arjen Robben zijn rentree in het betaalde voetbal.

Overige uitslagen

AZ speelde in een oefenwedstrijd gelijk tegen Telstar. Het duel eindigde in 1-1. Voor Telstar scoorde Benamar en de AZ goal werd via een penalty gemaakt door Koopmeiners. Willem II en PSV speelden eveneens een oefenwedstrijd. Dit duel eindigde ook in 1-1.

Livestream Almere City – FC Groningen

De wedstrijd van zaterdag, Almere City tegen FC Groningen is live te zien via Fox Sport en de gratis beschikbare livestream. De aftrap in het Yanmar Stadion is om 14.00 uur.

Stream Tips!

Ben jij een echte sportliefhebber en kijk jij graag naar alle sportwedstrijden? Dan ben je hier op het juiste adres! Want op Sport in Groningen kan je diverse linkjes vinden naar de mooiste sportevenementen en de grootste toernooien. Zo kan je kijken naar alle Eredivisie en Eerste-Divisie voetbalUEFA Champions LeagueUEFA Europa League wedstrijden, alle internationale voetbalcompetitiesWielrennenVeldrijdenFormule 1TennisZwemmenSchaatsen en nog veel meer. Dus open bovenaan de site het dropmenu en klik vervolgens op jouw favoriete sportstream-link! 

Veel plezier op Sport in Groningen! 

FC Groningen wint oefenduel van FC Volendam
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken voetballiefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen voetbalwedstrijden. Deze wedstrijden worden heel vaak door een gratis internet-streamer uitgezonden. De kwaliteit is soms iets minder dan dat je op de tv gewend bent, maar het is zeker goed alternatief.

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!) 
 
Meer gratis live-streams!! 
Volg ons ook op twitter en facebook