FC Groningen wint van matig spelend FC Emmen

11 augustus 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

FC Groningen wint van matig spelend FC Emmen

EMMEN – Een dominant spelend FC Groningen heeft dinsdagavond op de Oude Meerdijk in Emmen een oefenduel tegen een matig spelend FC Emmen met 4-1 gewonnen.

In Balans

Vanaf de aftrap was de ploeg van FC Groningen trainer Danny Buijs de bovenliggende partij. Zo was het Ajdin Hrustic die na 38 minuten met een mooie volley de eerste goal van de wedstrijd scoorde 0-1. Even later maakte FC Groningen speler Absalem een enorme fout in de verdediging. De Groninger wilde de bal terug spelen naar de goalie maar miste half waardoor FC Emmen aanvaller Glenn Bijl in de 43e minuut de 1-1 aantekende en de score weer in balans bracht.

Bovenliggende partij

Na de rust pakte FC Groningen de draad weer op en ging op dezelfde voet verder. Na enkele goed uitgespeelde kansen was het in de 59e minuut Mohamed El Kharbachi die de 1-2 voor FC Groningen op het Emmer scorebord neer wist te zetten. Net als in het eerste deel van de wedstrijd bleek ook al snel dat de Groningers ook de tweede helft het betere van het spel hadden. Een matig spelend FC Emmen kwam er, op een paar kleine kansjes na niet aan te pas. In de 80e minuut schiet FC Emmen speler Benko Sabani de bal in het eigen doel 1-3. Zes minuten later is het opnieuw FC Groningen die scoort. Mohamed El Kharbachi schiet de 1-4 achter FC Emmen doelman Dennis Telgenkamp.

Werk aan de winkel voor FC Emmen

Na de fikse nederlaag tegen SC Cambuur (2-5) en de 4-1 nederlaag tegen FC Groningen ligt er een hoop werk voor FC Emmen coach Dick Lukkien.

FC Groningen – PEC Zwolle en FC Emmen – Telstar

Vrijdagavond speelt FC Groningen om 19.00 uur in het Hitachi Capital Mobility Stadion tegen PEC Zwolle. Ook deze wedstrijd is gratis te zien via de livestream. FC Emmen speelt zaterdag haar volgende wedstrijd. Dan is Telstar om 14.00 uur in de Oude Meerdijk de tegenstander. 

FC Groningen wint van matig spelend FC Emmen
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken voetballiefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen voetbalwedstrijden. Deze wedstrijden worden heel vaak door een gratis internet-streamer uitgezonden. De kwaliteit is soms iets minder dan dat je op de tv gewend bent, maar het is zeker goed alternatief.

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter