FC Groningen zoekt versterking in Radinio Balker

FC Groningen zoekt versterking in Radinio Balker

7 januari 2021 Uit Door Sportredactie

– Voetbal –

FC Groningen zoekt versterking in Radinio Balker

GRONINGENFC Groningen is op zoektocht naar een verdediger uitgekomen bij Radinio Balker. Balker speelt op dit moment bij Almere City FC en zou aan het einde van het voetbalseizoen transfervrij over kunnen stappen naar de Trots van het Noorden.

In het vizier

FC Groningen heeft de 22- jarige verdediger al langere tijd in het vizier. Balker zijn contract in het Yanmar Stadion in Almere loopt in juni af. Technisch manager van Almere City, Teun Jacobs bevestigt dat FC Groningen zich voor Balker heeft gemeld.

Naast een verdediger is FC Groningen ook nog op zoek naar een aanvallend ingestelde speler.

Gratis Livestream!

Moeizame overwinning van AZ op FC Emmen
Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter