FC Twente en FC Emmen delen de punten

3 oktober 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– FC Twente blijft ongeslagen –

FC Twente en FC Emmen delen de punten

ENSCHEDE – FC Twente en FC Emmen hebben zaterdagavond in de Grolsch Veste de punten gedeeld. De wedstrijd eindigde in 1-1.

Evenwicht

Vlak na rust opende Cerny de score, maar de Leeuw maakte na iets meer dan een uur spelen de gelijkmaker. In de eerste helft domineerde FC Twente en na rust had FC Emmen een veldoverwicht. Met 8 uit 4 blijft FC Twente ongeslagen. FC Emmen staat met 2 uit 4 in de onderste regionen van de eredivisie.

Gratis Livestream!

FC Twente en FC Emmen delen de punten
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Share this...