FC Twente pakt drie punten in Venlo

FC Twente pakt drie punten in Venlo

19 december 2020 Uit Door Sportredactie

– Eredivisie –

FC Twente pakt drie punten in Venlo

VENLO – FC Twente heeft zaterdagavond in Venlo drie punten gepakt. De ploeg van trainer Ron Jans won met 2-1 van VVV.

Matig

FC Twente had zaterdagavond het betere van het spel en liet VVV geen kans. Danilo scoorde dan ook op aangeven van Cerny de 1-0. Voor rust miste de ploeg uit Twente nog grote kansen maar gingen desondanks de rust in met een 1-0 voorsprong.

In een matige tweede helft verdubbelde Ilic de score na geklungel bij VVV. Niet veel later kopte Linthorst de 1-2 binnen. Verder liet Twente het echter niet komen en sloot het duel dan ook zonder problemen af met een 2-1 overwinning.

FC Twente staat na vandaag op de zesde plaats. De ploeg van trainer Ron Jans heeft twee punten minder dan FC Groningen die vijfde staat. VVV is met negen punten vijftiende.

Gratis Livestream!

Moeizame overwinning van AZ op FC Emmen
Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Sportnieuws en gratis livestreams

Als sportliefhebber wil je natuurlijk altijd op de hoogte blijven van het laatste sportnieuws. Het laatste Eredivisie voetbal, Keuken Kampioen Divisie voetbal,  Formule 1. Wielrennen, Tennis en handbal nieuws kan je ook lezen via Sport in Nederland.

Sport nu live kijken? Check nu Sportstream24 en kijk gratis Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbal. Maar ook Formule 1 en wielrennen kan je hier gratis online kijken doormiddel van livestreaming! Check Sportstream24 nu!