FC Twente te sterk voor Fortuna Sittard

10 augustus 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

FC Twente te sterk voor Fortuna Sittard

ENSCHEDE – FC Twente heeft maandagavond de oefenwedstrijd tegen Fortuna Sittard weten te winnen. In de Grolsch Veste wonnen de Tukkers voor 3000 man publiek met 2-1.

Jonkies het veld in

FC Twente kwam pas na de pauze los toen de ‘jonkies’ het veld in mochten. Giorgi Aburjania opende de score en Daan Rots maakte niet veel later de 2-0 voor de thuisploeg. In het slotkwartier van de wedstrijd scoorde Martin Angha alsnog voor Fortuna; met een goed geplaatst schot in de kruising bepaalde hij de eindstand op 2-1.

Zondag Feyenoord – FC Twente

De volgende oefenwedstrijd van FC Twente is zondagmiddag. Dan is in de Rotterdamse Kuip Feyenoord de volgende tegenstander. Deze wedstrijd is live te zien via de stream.

FC Twente te sterk voor Fortuna Sittard
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken voetballiefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen voetbalwedstrijden. Deze wedstrijden worden heel vaak door een gratis internet-streamer uitgezonden. De kwaliteit is soms iets minder dan dat je op de tv gewend bent, maar het is zeker goed alternatief.

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter