FC Twente vecht zich naar een punt tegen PSV

22 november 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– FC Twente en PSV in balans –

FC Twente vecht zich naar een punt tegen PSV

ENSCHEDE – FC Twente heeft een punt overgehouden aan het thuisduel met PSV. In de eigen Grolsch Veste eindigde het duel in 1-1.

Niet bijbenen

De formatie van Ron Jans kon de Eindhovenaren in de eerste helft niet bijbenen, maar na rust herpakten de Tukkers zich en daardoor werd een gelijkspel veiliggesteld: 1-1. De doelpunten in het duel kwamen van de voeten van PSV-er Malen (8) en Tukker Danilo (63 pen.).

PSV staat na 9 wedstrijden met 20 punten op de vierde plaats in de eredivisie. FC Twente staat met 2 punten minder op de vijfde plaats.

Gratis Livestream!

FC Twente vecht zich naar een punt tegen PSV
Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Sportnieuws en gratis livestreams

Als sportliefhebber wil je natuurlijk altijd op de hoogte blijven van het laatste sportnieuws. Het laatste Eredivisie voetbal, Keuken Kampioen Divisie voetbal,  Formule 1. Wielrennen, Tennis en handbal nieuws kan je ook lezen via Sport in Nederland.

Sport nu live kijken? Check nu Sportstream24 en kijk gratis Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbal. Maar ook Formule 1 en wielrennen kan je hier gratis online kijken doormiddel van livestreaming! Check Sportstream24 nu!