FC Twente versterkt zich met Zweedse spits

3 augustus 2020 Uit Door Sportredactie
[t4b-ticker]

FC Twente versterkt zich met Zweedse spits

ENSCHEDE – FC Twente versterkt zich met Zweedse spits Alexander Jeremejeff. De 26- jarige Zweedse spits word door de club uit Enschede gehuurd van het Duitse Dynamo Dresden. De club heeft tevens een optie tot koop bedongen.

Alexander Jeremejeff is maandag gekeurd en zal zich, nadat de deal afgerond is aansluiten bij de selectie van FC Twente, die op trainingskamp is in De Lutte.

De 1,90 meter lange spits speelde één interland voor het Zweeds nationale elftal en kwam uit voor  de Zweedse clubs Örgryte IF, Qviding FIF, BK Häcken en Malmö FF.

Gratis livestream Eredivisie voetbal
SPORT IN GRONINGEN – Normaal gesproken kijken sportliefhebbers alle sportwedstrijden via een legale weg. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen voetbal die vaak door een streamer worden uitgezonden. De kwaliteit ligt met 480p tot 720p iets lager dan dat je gewend bent, maar het is zeker goed te doen. Mits je daar vrede mee hebt, vind je hier een prima alternatief!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl

Meer gratis livestreams!!

Volg ons ook op twitter!