FC Twente wint van slordig FC Groningen

25 september 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

FC Twente voorlopig koploper

FC Twente wint van slordig FC Groningen

ENSCHEDE – FC Twente is de nieuwe koploper in de eredivisie. Het team van trainer Ron Jans wist vrijdagavond een slordig spelend FC Groningen met 3-1 terug te sturen naar de Hitachi Capital Mobility Stadion in Groningen.

Door de overwinning op FC Groningen is de ploeg uit Enschede met zeven punten uit drie duels tijdelijk koploper in de eredivisie.

FC Groningen kwam voor de rust door enkele slordige acties in de verdediging op een 2-0 achterstand. FC Twente profiteerde via Cerny en Danilo van de individuele fouten in de Groninger verdediging.

De tweede helft ging het roer bij FC Groningen om en namen ze het initiatief. Dit resulteerde in de tweede helft in een goal door Ahmed El Messaoudi 2-1. FC Twente aanvaller Alexander Jeremejeff haalde vlak voor het eindsignaal definitief de trekker over en kopte de 3-1 voor FC Twente binnen.

FC Groningen staat na het verlies met drie punten uit drie duels voorlopig op de tiende plaats. Volgende week zondag speelt FC Groningen thuis. Dan is Ajax om 12.15 uur de tegenstander.

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Sportnieuws en gratis livestreams

Als sportliefhebber wil je natuurlijk altijd op de hoogte blijven van het laatste sportnieuws. Het laatste Eredivisie voetbal, Keuken Kampioen Divisie voetbal,  Formule 1. Wielrennen, Tennis en handbal nieuws kan je ook lezen via Sport in Nederland.

Sport nu live kijken? Check nu Sportstream24 en kijk gratis Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbal. Maar ook Formule 1 en wielrennen kan je hier gratis online kijken doormiddel van livestreaming! Check Sportstream24 nu!