FC Utrecht in blessuretijd langszij AZ

FC Utrecht in blessuretijd langszij AZ

27 december 2020 Uit Door Sportredactie

– Eredivisie –

FC Utrecht in blessuretijd langszij AZ

UTRECHT – AZ heeft opnieuw waardevolle punten gemorst. In Utrecht kwam de ploeg uit Alkmaar niet verder dan 2-2.

Moeizame wedstrijd

De wedstrijd in Utrecht kwam maar mondjesmaat op gang. Zo was het Elia die na 30 minuten de score in het voordeel van Utrecht opende. Met vervolgens nog kleine kansjes voor zowel AZ als FC Utrecht gingen de spelers na 45 minuten de kleedkamers in.

Na de pauze kabbelde de wedstrijd net als in het eerste deel voort. Zo kwam er wat leven in de brouwerij toen Koopmeiners via de elfmeterstip de 1-1 op het scorebord zette. AZ kreeg de smaak te pakken en dit resulteerde dan ook in de 83e minuut, via de voet van Stengs in de 1-2. FC Utrecht drong vervolgens aan en rook de kans op meer. Die kans kwam dan ook in de blessuretijd. Dalmau bracht beide ploegen vlak voor het eindsignaal weer op gelijke hoogte 2-2.

AZ staat na vandaag vijfde in de eredivisie. FC Utrecht doet goed mee in de middenmoot. De ploeg staat op de tiende plaats.

Gratis Livestream!

FC Utrecht in blessuretijd langszij AZ

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter