FC Utrecht in blessuretijd naast FC Groningen

FC Utrecht in blessuretijd naast FC Groningen

9 januari 2021 Uit Door Sportredactie

FC Utrecht in blessuretijd naast FC Groningen

UTRECHT – FC Utrecht heeft in de blessuretijd van het duel met FC Groningen een punt weten binnen te halen. In een wedstrijd waarin het er lang naar uitzag dat de drie punten mee zouden gaan naar het Noorden was het Kerk die Utrecht in de 94ste minuut naast Groningen schoot (2-2).

Verdiende punt FC Utrecht

In een op en neer gaand duel waren beide ploegen aan elkaar gewaagd. FC Groningen ging wel de rust in met een 2-1 voorsprong maar voor hetzelfde was het andersom geweest.

In de tweede helft had FC Utrecht het betere van het spelletje en zette de verdediging van FC Groningen onder druk. Pas in de extra tijd resulteerde dit dan ook in de dik verdiende gelijkmaker (2-2).

De doelpunten voor FC Groningen kwamen van de voeten van Joosten (16) en Larsen (21). Voor FC Utrecht tekenden Ramselaar (39) en Kerk (94) voor de goals.

FC Groningen staat na vandaag 7e in de eredivisie. FC Utrecht is 10e.

Gratis live naar sportwedstrijden kijken!

HET SPORTNIEUWS/SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Darten, Volleybal, Handbal, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK voetbalwedstrijden, Wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken!

Streamtips!

Hier de beste linkjes naar pagina’s waar je meestal gratis alle sportwedstrijden kan kijken! Het Sportnieuws, Sport in Groningen, Sport in Nederland en Gratis Sport Kijken hebben meestal hele goede linkjes naar live sportwedstrijden. Sites die ook prima stream linkjes hebben zijn o.a. Live TV, Hesgoal, Sport365, TizCycling, Firstrowsports, Sportstreamings, Livesoccer tv, Streamhunter en Cricfree.

(Let op: Het Sportnieuws en Sport in Groningen streamen de uitzendingen niet zelf maar plaatsen slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Volg ons ook op twitter en facebook of neem een kijkje op de algemene voetbalpagina!