FC Utrecht in eigen huis niet langs Heerenveen

2 oktober 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

FC Utrecht in eigen huis niet langs Heerenveen

UTRECHT – FC Utrecht en sc Heerenveen zijn na vrijdagavond nog ongeslagen in de eredivisie. In Utrecht kwamen niet beide ploegen niet verder dan 1-1.

Snele goal Veerman

Henk Veerman opende al in de vierde minuut de score namens de gasten. Via Gyrano Kerk kwam FC Utrecht vlak voor rust op gelijke hoogte. Na rust was het een richtingsverkeer en kreeg FC Utrecht voldoende kansen om de wedstrijd in hun voordeel te beslissen maar Heerenveen bleef met kunst en vliegwerk overeind.

Zowel SC Heerenveen als FC Utrecht blijven ongeslagen in het nieuwe voetbalseizoen. Heerenveen gaat aan de leiding met 10 uit 4. FC Utrecht heeft 5 punten uit 3 wedstrijden.

Livestream Eredivisievoetbal

Gratis livestream Eredivisie voetbal
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen voetbalwedstrijden. Deze wedstrijden worden heel vaak door een gratis internet-streamer uitgezonden. De kwaliteit is soms iets minder dan dat je op de tv gewend bent, maar het is zeker goed alternatief.

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Share this...