FC Utrecht – SC Heerenveen Live Stream

20 augustus 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]
FC Utrecht – SC Heerenveen Live Stream

FC Utrecht – SC Heerenveen Live Stream

UTRECHT – FC Utrecht en SC Heerenveen voetballen donderdagavond 20 augustus in de FOX Sports Eredivisie Comeback vriendschappelijk tegen elkaar. De wedstrijd wordt om 21.00 uur gespeeld in Utrecht en is rechtstreeks te zien op de betaalzender Fox Sport. Wil je deze wedstrijd gratis online kijken? Klik dan hier voor stream-tips en linkjes waar je gratis voetbal kan kijken!

Livestream 1 – Livestream 2 – Livestream 3

Oefenduel
Donderdagavond zullen beide teams voor een goed oefenresultaat willen gaan. Een echte testwedstrijd tussen twee ploegen die in het verleden mooie prijzen hebben weten binnen te halen. Dus verwachten we een mooie pot voetbal.

FC Utrecht - SC Heerenveen Live Stream
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken voetballiefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen voetbalwedstrijden. Deze wedstrijden worden heel vaak door een gratis internet-streamer uitgezonden. De kwaliteit is soms iets minder dan dat je op de tv gewend bent, maar het is zeker goed alternatief.

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter