Feyenoord en Sparta in evenwicht

Feyenoord en Sparta in evenwicht

18 oktober 2020 0 Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– Zwak Feyenoord deelt punten –

Feyenoord en Sparta in evenwicht

ROTTERDAM – Feyenoord heeft zondagmiddag punten laten liggen in de Kuip. De Rotterdammers kwamen in eigen huis tegen stadsgenoot Sparta niet verder dan 1-1.

Evenwicht

Feyenoord speelde in de eerste helft duidelijk beter dan Sparta. De Rotterdammers wisten dit echter niet maximaal te benutten en gingen de rust in met een 1-0 voorsprong.

In de tweede helft creëerde Sparta meer kansen. Na een goed ingeschoten strafschop (1-1) speelde Sparta met veel meer vertrouwen. Zo kwam Feyenoord kort voor het eindsignaal goed weg toen Emagha oog in oog met Bijlow faalde en een hele grote kans op de overwinning miste.

Feyenoord staat door het puntenverlies nog wel boven aan in de eredivisie. Echter spelen de concurrenten later op de middag en kunnen bij een overwinning de Rotterdammers van de troon stoten.

Gratis Livestream!

Feyenoord en Sparta in evenwicht
Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter