Feyenoord en Twente komen niet tot scoren

16 augustus 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

Feyenoord en Twente komen niet tot scoren

ROTTERDAM – Feyenoord en FC Twente hebben het publiek, dat op was komen draven voor dit oefenduel in De Kuip in Rotterdam niet kunnen vermaken. Het oefenduel eindigde zondagmiddag in een bloedeloze 0-0.

Oefenprogramma’s

Feyenoord oefent de komende periode nog tegen Duitse clubs. Zaterdag spelen de Rotterdammers twee oefenduels. Eerst tegen MSV Duisburg en daarna tegen Borussia Dortmund. Vervolgens reist de ploeg van Dick Advocaat af naar Oostenrijk voor wedstrijden tegen Arminia Bielefeld en Hamburger SV.

FC Twente oefent zaterdag nog tegen Go Ahead Eagles.

Livestream

De oefenduels zijn live te zien via de gratis stream. Wil je meer informatie over gratis streams of wil je gratis live kijken. Klik dan op onderstaande afbeelding van de Eredivisie voor alle informatie!

Gratis livestream Eredivisie voetbal
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken voetballiefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen voetbalwedstrijden. Deze wedstrijden worden heel vaak door een gratis internet-streamer uitgezonden. De kwaliteit is soms iets minder dan dat je op de tv gewend bent, maar het is zeker goed alternatief.

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter