Feyenoord in blessuretijd voorbij FC Emmen

1 november 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– Bannis zet Feyenoord in 94e minuut op winst –

Feyenoord in blessuretijd voorbij FC Emmen

EMMEN – Het is FC Emmen zondagmiddag niet gelukt om te winnen van Feyenoord. De Rotterdammers grepen op de Oude Meerdijk de winst in de vierde minuut van de blessuretijd (2-3). Jeugdspeler Naoufal Bannis kopte in de slotseconde de winnende goal binnen.

Rood voor Anco Jansen

De Rotterdammers speelden bijna een uur met een man meer. Anco Jansen moest er in de 37e minuut vanaf na een overtreding op Mark Diemers. De andere doelpunten voor Feyenoord werden gemaakt door Mark Diemers en Jens Toornstra, Anco Jansen en Michael de Leeuw scoorden voor Emmen.

FC Emmen staat na de nederlaag met 3 punten op de voorlaatste plaats in de eredivisie. Feyenoord staat met 15 punten vierde.

Gratis Livestream!

Feyenoord in blessuretijd voorbij FC Emmen
Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Sportnieuws en gratis livestreams

Als sportliefhebber wil je natuurlijk altijd op de hoogte blijven van het laatste sportnieuws. Het laatste Eredivisie voetbal, Keuken Kampioen Divisie voetbal,  Formule 1. Wielrennen, Tennis en handbal nieuws kan je ook lezen via Sport in Nederland.

Sport nu live kijken? Check nu Sportstream24 en kijk gratis Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbal. Maar ook Formule 1 en wielrennen kan je hier gratis online kijken doormiddel van livestreaming! Check Sportstream24 nu!