Feyenoord laten punten liggen in de Kuip

Feyenoord laten punten liggen in de Kuip

6 december 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– Feyenoord – Heracles 0-0 –

Feyenoord laten punten liggen in de Kuip

ROTTERDAM- Feyenoord en Heracles Almelo zijn zondagmiddag in de Kuip niet verder gekomen dan een remise. In Rotterdam eindigde het duel in 0-0.

Gelijkspel

Feyenoord is er niet in geslaagd om maximaal te profiteren van de uitglijders van Ajax en Vitesse. De Rotterdammers kwamen in eigen huis niet verder dan een 0-0 gelijkspel tegen Heracles Almelo. Heracles speelde het laatste deel van de wedstrijd met tien man. De ploeg uit Almelo zag Sinan Bakis na 66 minuten vertrekken met twee keer geel, dus rood.

Feyenoord staat na vandaag met 23 punten op de vierde plaats. Heracles staat met 9 punten dertiende.

Gratis Livestream!

Moeizame overwinning van AZ op FC Emmen
Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter