Feyenoord na winst op PEC tweede in eredivisie

Feyenoord na winst op PEC tweede in eredivisie

13 januari 2021 Uit Door Sportredactie

Feyenoord na winst op PEC tweede in eredivisie

ROTTERDAM – Feyenoord staat na woensdagavond tweede in de eredivisie. De Rotterdammers profiteerden van de nederlaag van PSV op AZ. Door te winst op PEC Zwolle schuift de ploeg van Dick Advocaat op naar de tweede plaats achter koploper Ajax.

Dominant Feyenoord

De Rotterdammers domineerde in de wedstrijd tegen de ploeg uit Zwolle. En met in hun achterhoofd de mogelijkheid om na winst op te schuiven naar de tweede stek in de eredivisie duurde het eventjes voordat de ploeg op voorsprong kwam.

Maar in de 64e minuut was het dan toch raak. Sinisterra schoot de enige goal van de wedstrijd in de touwen. De enige goal van de wedstrijd was voor de Rotterdammers voldoende om drie punten te pakken en op te schuiven naar de tweede plaats. Ajax blijft met evenveel punten koploper. De Amsterdammers hebben een wedstrijd minder gespeeld en komt donderdag in actie tegen FC Twente.

Gratis live naar sportwedstrijden kijken!

HET SPORTNIEUWS/SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Darten, Volleybal, Handbal, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK voetbalwedstrijden, Wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken!

Streamtips!

Hier de beste linkjes naar pagina’s waar je meestal gratis alle sportwedstrijden kan kijken! Het Sportnieuws, Sport in Groningen, Sport in Nederland en Gratis Sport Kijken hebben meestal hele goede linkjes naar live sportwedstrijden. Sites die ook prima stream linkjes hebben zijn o.a. Live TV, Hesgoal, Sport365, TizCycling, Firstrowsports, Sportstreamings, Livesoccer tv, Streamhunter en Cricfree.

(Let op: Het Sportnieuws en Sport in Groningen streamen de uitzendingen niet zelf maar plaatsen slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Volg ons ook op twitter en facebook of neem een kijkje op de algemene voetbalpagina!