Feyenoord naar de play offs Europa League

Met een 4-0 overwinning in de heenwedstrijd op zak in de Kuip tegen Dinamo Tbilisi reisde Feyenoord af naar Georgië om de return te spelen. Feyenoord kwam nooit in de problemen en speelde met 1-1 gelijk.

Het hoogtepunten van het duel waren de beide goals. Van der Heijden verdedigde na rust slecht uit waarna Dinamo Tbilisi kon profiteren via Sjengelia. Enkele minuten later maakte Botteghin uit de kluts de 1-1.

De wedstrijd was absoluut niet hoogstaand. Beide ploegen speelden slecht en doordat het duel in een leeg stadion gespeeld moest worden was er totaal geen sfeer in Tbilisi.

Dit bericht is geplaatst en te lezen via de RSS van Sport in Nederland

Sportredactie

Next Post

Willem Molema schrijft jubileumboek over Veendam 1894

do aug 15 , 2019
VEENDAM – Oud-journalist Willem Molema heeft een jubileumboek gemaakt over de voetbalclub Veendam 1894. “De historie van 125 jaar Veendam 1894 is geen opsomming van feiten”, zegt de auteur, maar een aaneenschakeling van bijzondere momenten, gelardeerd met verrassende plusverhalen. Met sportieve hoogte- en dieptepunten, maar ook met drama’s binnen en […]

Contact

Open chat
1
(Alleen beschikbaar voor whatsapp berichten!) Sport in Groningen Whatsapp! Stuur ons een tip, nieuwsbericht, verslag of foto via whatsapp!
Klik op onderstaande button om een bericht te sturen!
Een e-mailbericht sturen mag natuurlijk ook: info@sportingroningen.nl
Powered by
{ "slotId": "", "unitType": "responsive", "pubId": "pub-9624648493023345", "resize": "auto" }
%d bloggers liken dit: