Feyenoord onderuit in Europa League

Feyenoord onderuit in Europa League

3 december 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– Overwinteren nog mogelijk –

Feyenoord onderuit in Europa League

ROTTERDAM – Feyenoord heeft donderdagavond in de Europa League een nederlaag geleden tegen Dinamo Zagreb. De Kroaten wonnen in de Rotterdamse Kuip met 0-2.

Overwinteren nog mogelijk

Door de overwinning van Wolfsberger op CSKA Moskou in dezelfde groep, is Dinamo Zagreb zeker van de groepswinst. Feyenoord kan volgende week alsnog de volgende ronde halen. De Rotterdammers moeten dan op bezoek bij Wolfsberger AC wel winnen.

Gratis Livestream!

Moeizame overwinning van AZ op FC Emmen
Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter